Wanden & plafonds

 SUBLIGYP, MEESTERS IN GYPROCWERKEN

Voor wanden en plafonds werken wij samen met Subligyp. Een specialist in alle Gyprocwerken. Subligyp is gespecialiseerd in alle gyprocwerken, valse wanden en akoustische tegelplafonds.
Van kleine herstellingen, inrichten van zolderkamers tot grote projecten. Wij werken zowel voor particulieren, als voor architecten en aannemers.
En dit zowel voor nieuwbouw als voor renovaties of herinrichting van bestaande gebouwen zoals handels en bedrijfsruimtes.
Om te kunnen beantwoorden aan de hoogste verwachtingen worden alle wanden en plafonds geplaatst met vakmanschap en werken we uitsluitend met de kwaliteitsproducten en oplossingen van Gyproc.

Subligyp is ook gespecialiseerd in het afwerken van muren en plafonds met airless finishing. Deze techniek bestaat er uit een totale gips eindlaag te spuiten over de gipsplaten zodat alle oneffenheden eruit worden gehaald. Deze spuitgips is zo verdunt dat hij bijna word verneveld. Deze gips komt rechtstreeks uit een emmer waardoor morsen tot een minimum wordt herleid.
Nog een voordeel van deze techniek is natuurlijk de tijdswinst die hiermee gepaard gaat.

Twijfel niet om ons te contacteren voor verdere informatie of prijsofferte.

CONTACT

Subligyp bvba, Victor Demesmaekerstraat 74, 1500 Halle

info@subligyp.be  Benjo Demesmaeker: M 0479.44.31.60

Jimmy Vanderstraeten: M 0475.43.38.16