Alle badkamerrenovaties

Jouw droombadkamer realiseren is onze specialiteit

Jouw badkamerrenovatie van droom tot realiteit

De kogel is door de kerk. Je heeft besloten om je badkamer te renoveren. Manu Demesmaeker is daarbij de juiste partner. Maar hoe ziet de renovatie er nu concreet uit? Want geen enkele badkamer of renovatie is dezelfde.

1) Jouw wensen

Welke badkamer heb je in gedachten? Met deze vraag vallen we meteen in huis. Een grondige voorbereiding is dus zeker aangeraden. Denk goed na over wat je precies wilt in je nieuwe badkamer. Een bad of een (inloop)douche, een bad én een douche, het aantal lavabo’s… Een tip: verzamel foto’s van badkamers die je mooi vindt. Daarnaast is het budget ook niet onbelangrijk.

2) Opmeten

Vervolgens komen we bij je thuis de ruimte opmeten en bekijken we de mogelijkheden.
Op basis van je visie en wensen, geven we professioneel advies over de technische en esthetische mogelijkheden. Het materiaal, de opbouw van de badkamer en het energieverbruik worden ook in rekening gebracht.

3) Ontwerp badkamer

Met de verzamelde informatie van jouw wensen en de ruimte tekenen we een op maat gemaakt 3D-ontwerp van je droombadkamer. We bespreken het ontwerp en passen het aan naar wens. Dan volgt de offerte. Eens deze wordt goedgekeurd kan het echte werk beginnen.

4) Planning renovatie

In gezamenlijk overleg stellen we een nauwkeurige planning op voor de renovatiewerken. Zo kan je je voorbereiden op de werken in jouw woning. We zorgen steeds voor transparante communicatie. En bij vragen kan je ook altijd bij ons terecht.

5) Afbraak en renovatiewerken

Na de afbraakwerken, beginnen we aan de renovatie. Leidingen worden gelegd, de verwarming en de ventilatie worde geïnstalleerd, pleisterwerken worden uitgevoerd, stopcontacten aangesloten. Het bad, douche en/of wc’s vinden ook hun weg in de droombadkamer. Om de overlast tot een minimum te beperken werken we binnen de afgesproken timing.

6) Genieten van jouw droombadkamer

Na de werken ruimen wij alles zorgvuldig op. Je nieuwe badkamer is klaar voor gebruik. Tijd voor een ontspannend bad of een heerlijke douche.

Onze totaalaanpak garandeert een vlot verloop zonder zorgen, tijdens en na de werken.