U VOELT ZICH BETER IN EEN OPTIMAAL GEREGELD BINNENKLIMAAT

Vandaag is de badkamer één van de meest intieme kamers van uw woning.
De temperatuur in uw badkamer moet altijd aangenaam warm zijn. Wij zoeken afhankelijk van de ruimte de best passende verwarming die tegelijkertijd ruimtebesparend en functioneel moet zijn. Verwarmingselementen bestaan in vele soorten en maten. Van traditionele verwarmingsinstallaties en vloerverwarming tot warmtepompen en zonneboilers. Wij zoeken steeds naar een oplossing met een hoog rendement en een laag energieverbruik.

Nieuwe combi-ketels hebben een steeds hoger rendement, zijn kostenbesparend en zorgen voor een aangename leefomgeving. De keuze voor designradiatoren geven uw interieur een extra uitstraling. Bijvoorbeeld de nieuwste trend van aluminium designradiatoren, die energiebesparend zijn vanwege de snellere warmte afgifte.

Regeltechniek

Een constant en prettig binnenklimaat zorgt voor een behaaglijk comfort gevoel. Verwarmen, koelen en ventileren zijn in woningen de belangrijkste factoren die invloed hebben op het binnenklimaat. Door systemen goed op elkaar af te stemmen kan een optimaal binnenklimaat bereikt worden.
Een warme badkamer, een koele keuken en een behaaglijke woonkamer zullen het comfort in uw woning verhogen. Door middel van het optimaal regelen van de temperatuur in de verschillende vertrekken bespaart u energie en heeft u bovendien meer comfort.

Wij staan klaar om van gedachte te wisselen en adviseren u graag wat het beste bij uw wensen past. Bij ons staat de klant centraal. Geheel naar uw wens, behoefte en budget realiseren wij uw badkamer.